Odbojka

No posts yet.

Veterani Odbojka

Prije tri godine,grupa sredovječnih bračnih parova, došla je na ideju da oformi odbojkaški tim koji će u sklopu SSU „Prijatelji“ rekreativno da se bavi ovim sportom. Ideja je uskoro zaživjela i među ostalim članovima i od tada se dva puta sedmično sastaju igrajući i trenirajući. Osim,što se bavljenjem odbojkom održava vitalnost i zdravlje organizma,još ljepše je druženje i smijeh nakon utakmice,kada se uz čašicu svi okupe za istim stolom i prepričavajući detalje sa upravo završenog meča često ostane i do sitnih sati. Uskoro su se ekipi javili poznanici iz Šamca i Dervente koji se takođe bave odbojkom, i izrazili želju da se ponekad ekipe sastanu i odmjere snage.
Od tada se kontinuirano igraju utakmice i na domaćem terenu ali i u gostima i svaki put se kod brođana može uočiti blagi napredak u igri.
Druženja sa prijateljima iz Šamca i Dervente su vrlo interesantna.Popije se tu i pojede,a skoro uvijek veče završi i uz prijatne zvuke harmonike i gitare.
Brođani su našli bijeg iz sumorne svakodnevnice,problema i apatije koja, nažalost, vlada na svakom koraku.Ovo je još jednom dokaz da od života ne treba odustati i da uvijek treba tražiti načina za zdrav i kvalitetan život , ma gdje bili.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *